Savetovanje

NOVO od 01.07.2017.

Na zahtev mnogih uvodimo opciju savetovanja za one koji zele. Savetovanje podrazumeva odgovoranje na pitanja vezano za poslove, savetovanje u vezi sa izradom CV-ja, dokumentacijom, priprema za intervju. Cena savetovanja bice 3.000 dinara.
Naglasavamo da savetovanje nije obavezno.
Savetovanjem dobijate bolje izglede da poslodavac uzme u razmatranje Vas CV. Takodje, savetovanjem dobijate i jos neke informacije vezane za posao za koji zelite da konkurisete. Poboljsajte svoje izglede da dobijete posao!

Veliki broj ljudi sa sprskim i bosanskim pasosima uspeli su uz nase savete da se zaposle. Nemojte da oklevate i odustajete, posla u EU i drugim zemljama ima, na Vama je samo da se Vas CV dopadne poslodavcu, da prodjete dobro na razgovoru. Zato smo mi tu da Vam pomognemo da napravite dobar CV, bas onako kako to zanima odredjenog poslodavca, da Vas pripremimo za razgovor kako bi ostavili dobar utisak na poslodavca.

Savetovanje nije obavezno i mozete i bez toga da konkurisete za sve poslove koji su na nasem sajtu i to besplatno.

Ipak, sa savetovanjem koje kosta samo 3.000 dinara, imacete mnogo, mnogo, mnogo vise uspeha i izgleda da dobijete odredjeni posao.

Svi koji zele savetovanje, iz cele Srbije, Bosne, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske, mogu da nam pisu na mejl [email protected]